BEVALLEN MET EEN DOULA

De beste ONDERSTEUNING TIJDENS je bevalling

Investering: € 995

Incl BTW, excl reiskosten (€0,25 per km) en eventuele parkeerkosten. 

Zwangerschap

Als doula gun ik elke vrouw een bevalling waar zij vol trots en dankbaarheid op kan terugkijken. De geboorte van je kindje is iets wat je je hele leven met je meedraagt, dus hoe fijn is het als dat een mooie ervaring is. Daarnaast blijkt uit onderzoeken dat een ontspannen zwangerschap en een positieve bevalervaring bijdraagt aan een betere binding met je kindje. 

selfMADEfotografie bedrijfsreportage PureEenheid-4

bevalling

Wat ik voor jou kan betekenen? Dat ik kan ik nog niet zo specifiek zeggen. Dat klinkt best gek he? Maar dat hangt helemaal af van wie jij bent, wat je wenst en wat je nodig hebt. Ik leer je tijdens je zwangerschap graag ECHT kennen. En dat houdt in dat we veel praten over wie je bent, wat je belangrijk vindt tijdens de bevalling en waar je tegenop ziet, hoe jij in het leven staat… Het houdt ook in dat ik tussen de regels door lees en aanvoel wat jij nodig hebt. Daarnaast ben ik ook open over wie ik ben en wat je van mij mag verwachten. Ik probeer altijd een sfeer van warmte, vertrouwen en respect te creëren, waarin iedereen zichzelf mag zijn. Alleen dan kan pure ontspanning volgen. 

Ik reik je graag opties aan, omdat ik er ontzettend in geloof dat jij alleen weloverwogen keuzes kan maken als je weet welke opties je hebt. Jij zal nooit voor groen kiezen, als je denkt dat je alleen een keuze hebt uit rood en geel. Terwijl groen wellicht juist veel beter bij je zou passen. Ik help je dus eigenlijk graag te ont-moeten, maar juist te kijken naar de keuzes die je hebt.

 

doula

Tijdens de bevalling ben ik bij je vanaf het moment dat jij dat wil. Ik blijf zo dicht in de buurt als jij dat fijn vindt. Wat ik op dat moment voor je doe, hangt af van jouw wensen. Ik kan die hand op je onderrug bieden voor tegendruk, ik kan de natuurlijke en huiselijke sfeer nabootsen in het ziekenhuis, ik kan je masseren met mijn Rebozo doek, je laten ontspannen met een aanraking of massage, ik adem met je mee als jij het even niet meer weet en moedig je aan als het zwaar wordt. Ik houd altijd jouw wensen en eventuele angsten in gedachten en beweeg met je mee binnen alle kaders van veiligheid. Ik blijf aanvoelen wat je nodig hebt. En soms is dat puur in een hoekje zitten en kijken hoe fantastisch je het doet. Dan ben ik er om jouw veilige bubbel te bewaken. 

Ik leer je graag kennen en kijk ernaar uit om samen op reis te gaan. Met als eindbestemming een prachtige geboorte van jouw kindje en een bevalling waarin jij voelde dat je de regie had. Dat jij voelde, dit is mijn moment.  Als jij daar ook naar uitkijkt, zullen we dan gewoon eens kennismaken? En vanuit daar… liggen alle opties open!

 

WAT ONTVANG JE VAN ME?

Ik werk niet met verschillende pakketten: bij mij krijg je een volledig pakket!

* Je schaft alleen zelf de persoonlijke benodigdheden aan, zoals een binnenhoes en elektroden voor de TENS. Deze kun je via mij bestellen

“She sees you: the real you.”

She is not a friend. She is not a healthcare provider. She is a mother figure of the ancient kind. Her life experience empowers you. She is a reassuring presence who will always listen to you and support you in your chosen path. She will remind you of those choices, and the reason you made them, when you doubt, are anxious, or afraid. She sees you: the real you. Her understanding of your journey supports your self-confidence. She eases pain with a touch, a word, a look...
She is a doula

Pure Eenheid