Elle TENS 2 huren

Het gebruik van de Elle TENS 2 stimuleert de aanmaak van endorfine, het lichaamseigen pijnstillingshormoon. 

Verlicht de pijn van jouw weeën door een simpele druk op de knop. Jij hebt de controle en het is geheel veilig voor jou en je baby


Houd zelf de regie

Duur: 5 weken | Ophalen en retourneren in Maarssen | Verzending in overleg

Prijs: € 69,95

De kleine schokjes die de geboortetens geeft stimuleren de aanmaak van endorfine. Hét lichaamseigen pijnstillingshormoon. Jij staat met 1-0 voor. 

De Elle TENS 2 is een natuurlijke manier van pijnstilling. Geen gekke stofjes of iets anders in je lichaam. Daarnaast is het gebruik compleet veilig voor jou en je kindje.

Een korte handleiding, daar houden we van. Je ontvangt van mij een duidelijke handleiding voor het gebruik. In makkelijke taal en met afbeeldingen. 

De geboortetens kan je met een zacht koordje om je nek hangen of om je pols. Zo heb je het apparaatje dichtbij en je bedient hem zelf. Jij bepaalt, jij hebt de controle.

Het maakt eigenlijk niet uit waar je bevalt. De Elle TENS is klein en makkelijk mee te nemen. Iemand plakt de plakkers op de goede plek en jij doet de rest.

De schokjes van de geboortetens onderbreken de pijnprikkel die naar de hersenen wordt gestuurd. Op die manier ervaar jij minder pijn van de weeën.

WAT IS INCLUSIEF?

De elle tens 2 – houd zelf de controle

SPELREGELS