Recensies & lieve berichten

“Wij kunnen Laura zeker aanraden als doula!"

"Tijdens onze kennismaking voelde ik gelijk een goede klik met Laura. Ze is open, spontaan en heeft een warme zachte persoonlijkheid. Door de corona maatregelingen konden we helaas minder persoonlijk contact hebben, maar Laura zorgde voor goede alternatieven. Het was erg fijn dat ze meedacht naar welke mogelijkheden er wel allemaal waren en ons wees op onze rechten tijdens de bevalling. Door het contact met haar voelde ik mij een stuk relaxder tijdens mijn zwangerschap. De kleine attente berichtjes kwamen altijd op het juiste moment. Helaas mocht Laura niet mee naar het ziekenhuis (vanwege de maatregelingen) maar was de steun thuis die ze kon bieden enorm waardevol. Tijdens de rest van de bevalling hebben wij veel gehad aan haar tips! Wij kunnen Laura zeker aanraden als doula!"
Stephanie
Doulabegeleiding | Mei 2020

“Even heerlijk tot rust komen en extra connectie maken met je lijf.”

"Ik heb een heerlijke Rebozo massage gehad toen ik 35 weken zwanger was en mijn verlof net was gestart. Even heerlijk tot rust komen en extra connectie maken met je lijf. Gedragen worden door de doeken voelt heerlijk ontspannen met een inmiddels flink grote buik. Ik raad iedereen aan zo'n momentje voor jezelf en de baby te hebben voor de bevalling dichterbij komt. Genieten!"
Carina
Rebozo massage | Maart 2021

“Super snelle en vriendelijke service van Laura."

"Op vrijdagavond half 6 had ik bedacht dat ik toch graag een Tens wilde huren. Dit was slechts 1,5 week voor mijn uitgerekende datum dus ik was behoorlijk laat om dit te regelen. Op alle website kon ik dit apparaat pas maandag op laten sturen en dan, met de Corona post problematiek, maar hopen dat het dinsdag of woensdag een keer binnen zou komen. Laura was echter super snel en meedenkend. Ze reageerde binnen een kwartier op mijn mailtje. En beter nog...ik kon dezelfde avond de Tens nog bij haar thuis ophalen ondanks dat het al weekend was 😃. Wat een geruststelling dat ik de Tens daardoor zeker op tijd voor de bevalling in huis zou hebben. Ik ben Laura dankbaar voor haar snelle actie én dat ze dit in haar weekend nog voor me heeft geregeld. Bedankt Laura 😅"
Franny
Verhuur Elle TENS | Februari 2021

“Je hebt onze ogen geopend voor wat er allemaal mogelijk is tijdens een bevalling. En dat gaat veel verder dan de standaard informatie.”

"Lieve Laura, bedankt voor al je aandacht, tijd en flexibiliteit rondom onze wensen. Mijn man en ik hebben besloten om geen doula tijdens mijn bevalling nodig te hebben, maar des te meer hadden we je nodig in het voortraject. En daarin ben je voor ons allebei onmisbaar geweest. Het is mijn tweede bevalling en juist daarom zag ik er een beetje tegenop. Dankzij jou heb ik weer het vertrouwen in mijn lijf teruggekregen en kan ik weer met vertrouwen uitkijken naar de naderende bevalling. Niet alleen daarin ben je van grote waarde geweest. Je hebt ook onze ogen geopend voor wat er allemaal mogelijk is tijdens de bevalling. En dat gaat echt veel verder dan wat er in de standaard informatie staat die je van de verloskundige krijgt / meestal op internet leest. Hieruit hebben wij veel inspiratie gehaald die we meenemen naar de naderende bevalling en hebben opgenomen in ons bevalplan. Daarnaast kan ik iedereen jouw rebozo massage aanbevelen. Wat word je daar heerlijk ontspannen van zeg! Dan kan je de hele wereld weer aan. Nogmaals dank voor al je hulp. Je bent onze zwangerschapsheldin 😉 En zoals Marijn in oktober 2019 ook schreef: Wij gunnen iedereen een Laura tijdens de zwangerschap. Liefs, Inge en Joris "
Inge
Geboortevoorkeuren | September 2020

“Aandacht, een lief woord, sparren om tot de kern te komen, een knuffel en gezien worden."

"Ik gun iedereen 'een Laura' tijdens je zwangerschap en bevalling. Tijdens mijn zwangerschap was Laura er voor mij. Met aandacht, een lief woord, sparren om tot de kern te komen, een knuffel en gezien worden. Oordeelloos hoorde zij mij aan en hield zij vinger aan de pols. Laura helpt je om de mogelijkheden te verkennen rondom de bevalling en zelfverzekerd de bevalling in te gaan omdat je de mogelijkheden en je eigen wensen helder hebt. Ook voor mijn vriend is Laura er geweest. Hij ervoer dit als steun en maakte dat hij minder gespannen de bevalling in ging. Mijn bevalling ging mega snel maar de bijdrage van Laura was onmisbaar. De foto's zijn mij zo dierbaar, dank je wel daarvoor. Ook het bevallingsverhaal heb jij mooi omschreven, ontroerend. Lieve Laura, je bent een vakvrouw en daarnaast een prachtig mens. Dank je wel"
Marijn
Doulabegeleiding | Oktober 2019

“De momenten dat ik het even niet meer zag zitten was jij er om me weer op te beuren en kracht te geven.”

"Lieve Laura, Bedankt voor je goede hulp en zorgen! De afspraken vooraf waren gezellig en gaven me een erg goed gevoel om met jou de bevalling in te gaan! Jouw steun tijdens al die uren puffen hebben me zo erg geholpen.. De momenten dat ik het even niet meer zag zitten was jij er om me weer op te beuren en kracht te geven. Maar ook tijdens die weeën storm van al die uren, rottige onderzoeken en de ruggenprik heb je me zo ontzettend fijn bijgestaan! Ook aan de kleine dingen dacht je zoals dat ik vooraf er een muziekje bij wou en dat tijdens een rustig moment voorstelde om even aan te zetten. Maar ook het hand vast houden, af en toe een slokje water, een dextro en even de lippen insmeren met vaseline was zeker niet te missen! Je verslag van hoe mijn bevalling is verlopen is ook super mooi en ben er heel erg blij mee!! Heel leuk om nog is door te lezen en even specifiek aan terug te kunnen denken.. Je bent echt een topper!! Bedankt! Veel liefs"
Pascalle
Doulabegeleiding | Januari 2020

“Laura had zelf een gebruiksaanwijzing gemaakt wat ontzettend handig was.”

"Ik was op zoek naar een TENS apparaat en via Google bij Laura terecht gekomen. Prettig en snel contact, zij had zelf een gebruiksaanwijzing gemaakt wat ontzettend handig was. Laura is verder betrokken en de verdere afhandeling was goed. Ondanks dat het TENS apparaat voor mij niet prettig was, zou ik het andere vrouwen aanraden indien ze hier aan denken, het toch te proberen. Het is makkelijk aan te brengen en makkelijk in gebruik."
Anneloes
Verhuur TENS | December 2019

“Tijdens de bevalling stond ze klaar voor ons: steunde ons geestelijk en lichamelijk.”

"Vanaf het eerste moment is Laura enorm begaan met ons geweest. Ze is verzorgend en meedenkend: geeft advies op de momenten dat wij het nodig hadden. Op een heel fijne manier, niet sturend, maar open met vaak meerdere scenario’s. Dat hielp ons de juiste keuzes te maken tijdens de zwangerschap en de regie in eigen handen te houden. Wat weer een goede voorbereiding was op de bevalling. Tijdens de bevalling stond ze klaar voor ons: steunde ons geestelijk en lichamelijk. Ze had echt alles wat nodig was mee in haar koffer: de diffuser met lavendel olie vond ik erg fijn, maar ze had bijv. ook een Tens en een bevalbal mee. Het gaf ons rust en vertrouwen dat ze bij ons was. Het uitgebreide bevalplan kon ze onderhand dromen, dus kon zij ook namens ons spreken tegen de verpleegkundigen wanneer dit nodig was. De band tussen haar als doula en de verpleging in het ziekenhuis was goed, dat voelde fijn en veilig. Ook na de bevalling is er nog regelmatig contact met onze rots in de branding!"
Rianne
Doulabegeleiding | Oktober 2019

De mogelijkheden bij Pure Eenheid

Pure Eenheid biedt allerlei verschillende producten en diensten aan om jouw zwangerschap en bevalling zo puur en prettig mogelijk te laten verlopen. Als doula bereid ik je tijdens de zwangerschap graag zo optimaal mogelijk voor op je bevalling en wijk ik niet van je zijde als jouw kindje geboren wordt. Ook kan je ervoor kiezen om een zwangerschapscursus te doen om jezelf en eventuele partner goed voor te bereiden op de bevalling. Wil je graag ontdekken welke keuzes je hebt tijdens de geboorte van je kindje en wil je deze zo goed mogelijk vastleggen zodat zorgverleners ook op de hoogte zijn? Ik help je graag met het ontdekken en beschrijven van je geboortevoorkeuren. Maar je kunt ook komen ontspannen tijdens een Rebozo massage, de geboorte Tens of een bevalbad huren. En wil je lekker ontspannen en je lichaam sterk en soepel houden? Boek dan een yogales, heerlijk bij jou thuis!

Pure eenheid