geboortevoorkeuren

Het is verstandig om na te denken wat jij belangrijk vindt tijdens je bevalling. Deze wensen, voorkeuren en eventueel angsten leg je uit in een geboorteplan voor je zorgverleners.

Ik help je graag te onderzoeken wat je wensen zijn en schrijf deze graag samen met je op.

De beste voorbereiding op papier

Duur: 2 x 1,5 uur | Locatie naar keuze of online

Investering: € 150

Incl BTW, excl reiskosten (€0,25 per km) en eventuele parkeerkosten.  

De beste periode om dit samen te doen is tussen de 28 en 32 weken.

WAT IS INCLUSIEF?

LAAT JE ZORGVERLENERS WETEN WAT JE BELANGRIJK VINDT

Misschien heb je al bedacht wat je belangrijk vindt tijdens de geboorte van je kindje. Wellicht heb je geen idee waar je aan kunt denken. Als doula heb ik ervaring met geboortes en kan ik je vertellen welke opties je hebt in welke fase van de bevalling. Ik help je graag op weg om uit te vinden wat voor jou belangrijk is en of er angsten zijn die je bevalling kunnen beïnvloeden. Samen zetten we dit op een duidelijke manier op papier. Dit zogenaamde geboorteplan kan je delen met je zorgverleners, zodat ook zij op de hoogte zijn van jouw wensen. Op die manier is de kans heel groot dat zij rekening houden met je wensen en eventuele angsten. En is er iets wat je spannend vindt? Ik geef je graag handvatten om grip te krijgen op de spanning en ik zorg er samen voor jou voor dat we een manier vinden hoe jij kunt ontspannen.

Met verschillende tools en spelletjes ga ik met je (en je eventuele partner) in gesprek. Uiteindelijk ben jij degene die de regie houdt en die bepaalt wat er in je geboorteplan komt. Het is én blijft jouw bevalling!