Zwangerschapsyoga Vleuten

Tijdens je zwangerschap verandert er van alles in je lichaam. Bewegen en ontspannen blijven beiden goed voor je. Hoe fijn is het om samen met een groep andere zwangere vrouwen te werken aan een fit en sterk lichaam en een ontspannen mind?

Mijn zwangerschapsyogalessen zijn een goede mix van beweging en ontspanning. Ik let erop dat je volledig veilig beweegt, voor jou en de baby. Daarnaast bereid ik je, vanuit mijn rol als doula, ook voor op de bevalling.

Kom jij naar zwangerschapsyoga bij De Appelbloesem, ruimte voor yoga en meer in Vleuten?

Kom eind van de middag naar de les en begin relaxed aan je avond!

Voor wie?

Zwangerschapsyoga bij De Appelbloesem, ruimte voor yoga en meer in Vleuten is voor elke zwangere vrouw: of je ervaring hebt met yoga of niet.
Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, kun je deelnemen aan de lessen. Dit kan je blijven doen tot je bevalling.
Tijdens de lessen is het belangrijk dat je goed je eigen lichaam en grenzen in de gaten houdt. Als een oefening jou niet dient op dat moment, dan doen we een aangepaste oefening. De lessen zijn bedoeld om jou veilig, vertrouwd en fijn te laten bewegen en ontspannen.

waar & wanneer?

De lessen vinden plaats op:

Woensdag van 17:15 tot 18:15 uur.

Het adres is:
Studio De Appelbloesem, ruimte voor yoga en meer
Stationsstraat 34a, te Vleuten

Tarieven

Abonnement: € 40 per maand
10 rittenkaart: € 125 (6 maanden geldig)
Een proefles: € 12,50
Een losse les: € 13,50

Wil je meer informatie of overleggen of zwangerschapsyoga wat voor je is? Bel me op: 06 – 147 444 01. Ik maak graag kennis met je!

Over laura

Laura

Doula & Yoga docente

Mijn passie voor zwangerschappen en geboortes is ontstaan tijdens mijn eigen zwangerschappen en bevallingen. Die wonderen van de natuur hebben mij in die tijd gegrepen en nooit meer losgelaten. 

Ik vind het belangrijk om een moment te creëren voor zwangere vrouwen om bewust met hun zwangerschap en baby bezig te zijn. Door hen te helpen te connecten met de baby in hun buik en echt te voelen wat je nodig hebt in deze tijd. Dit lichaamsbewustzijn helpt ook tijdens de bevalling. Ik gun elke vrouw (en eventuele partner) een bevalling waar ze trots en dankbaar op terugkijkt. Een soepel lichaam en weten wat jij nodig hebt op welk moment is daar een belangrijk onderdeel van.

Daarnaast kan ik je als doula veel tips geven op mentaal, fysiek en praktisch gebied ter voorbereiding op jouw bevalling. Ik denk graag met je mee om te onderzoeken waar jij je goed bij voelt. 

Tijdstip

Woensdag van 17:15 uur tot 18:15 uur. Na afloop drinken we nog een kopje thee met de dames die daar zin in hebben.

Locatie

Studio De Appelbloesem, ruimte voor yoga en meer
Stationsstraat 34a
3451 BZ Vleuten

WhatsApp chat